Jak nosit koženkovou skládanou sukni Zara


Plisovaná koženková sukně v délce do půli lýtek ze Zary je fenoménem nadcházející zimy. Už jste měly tu čest se s ní někde setkat nebo jste dokonce její majitelkou? Pak mi dáte za pravdu, že s touto skládanou kráskou se doslova roztrhl pytel. Je všude… Je jí plný Facebook, nosí se na fotkách z Instagramu, zdobí se jí mladé dívky i dámy v letech. Jenže jak nosit koženkovou skládanou sukně po 40?


jak nosit koženkovou skládanou sukni po čtyřícítce

Ani já jsem neodolala a mám jí doma také. Jenže po prvotním nadšení přišlo trochu tápání aneb takové to, když zjistíte, že nevíte s čím nový kousek zkombinovat. Ale kdo hledá, najde. Okamžitě mě napadlo, že se o mnou objevené tipy musím podělit i s vámi. Takže má inspirace zde: 

Jak nosit koženkovou plisovanou sukni Zara

Její jednoduchost rozbijete oversized vrškem. Dokonale vám k tomu poslouží oversized kabát (i letošní plyšový hit ála medvídek), oversized svetr nebo basic mikina opět v oversized provedení. Nebojte se svetřík či mikinu ledabyle zastrčit za horní lem sukně. Váš outfit se rázem promění v outfit z přehlídkového mola.

Jak nosit koženkovou plisovanou sukni Zara

Prudce elegantního stylu dosáhnete, když plisovanou koženkovou sukni zkombinujete s kvalitní halenkou, kašmírovým rolákem, kardiganem, koženým křivákem nebo perfektně střiženým rovným kabátem. S barvami si nelamte dlouho hlavu, čím víc basic, tím líp. Můj tip je nosit ji s černým rolákem nebo bílým trikem. 

Jak nosit koženkovou skládanou sukni Zara

Pokud nevíte, co si k ní obout, udělejte to jako já a omrkněte, co k ní nosí fashion blogerky. Nejčastěji jsou to vysoké kozačky, slušet vám budou i lodičky nebo tenisky. Osobně hlasuju pro podpatky, které opticky zeštíhlí postavu, tato sukně, ač je sebekrásnější, bohužel trochu přidává kila.

Tato sukně je opravdu univerzálním kouskem, při nošení trochu šustí, a i přesto že je koženková, je lehká a poddajná. Sukně má zavinovací střih s páskem.



Láká vás tento styl nebo jej necháte ladem skladem?
Chcete více outfitů? Inspirujte se s námi v komunitě žen po čtyřicítce, které se chtějí hezky oblékat, mít šmrnc a přitom zůstat svá.


40+ Móda a životní styl
Facebook Group ·
Přidat se ke skupině
Pomáhám ženám po 40 najít svůj osobní styl a objevit svoji vnitřní sílu, aby si mohly splnit své sny a byly šťastné. Život není dokonalý, ale váš šatník může být!

Zdroje obrázků:

Komentáře

@ritzybagz.cz na INSTAGRAMU