Luxusní kabelka Elena



Značka Carbotti je rodinnou firmou v městečku Martina Franca Provincii Taranto v jižní Itálii a nabízí elegantní kabelky již od roku 1950. Jejich kabelky obdivuji již delší dobu a dnes Vám chci představit luxusní elegantní kabelku Elena, která se nabízí ve dvou velikostech a vybírat můžete z luxusní teletiny Matisse Lux s krokodýlím vzorem nebo z hladké Palmellato teletiny.

Elena Matisse Lux - krokodýlí vzor

Ženy, které touží podtrhnout svoji osobnost si oblíbí lesk krásného krokodýlího vzoru v kombinaci s výraznou barvou.

Elena I Matisse Lux - krokodýlí vzor

Tvar kabelky Elena a Elena I je inspirován ikonickými tvary slavných návrhářů a jejich nadčasový design Vás opravdu nadchne. Skvěle se totiž přizpůsobí jakékoliv příležitosti.

Elena Matisse Lux - oranžová

Kabelka Elena má hranatější tvar a klopa je vykrojená. Rozměry kabelky je 29 x 20 x 9 cm. 
Obě verze kabelky mají pevné pohodlné ucho pro nošení v ruce nebo na předloktí.  

Elena Palmellato - bílá
Elena I Palmellato - černá
Kabelka Elena I má krásný organický tvar, je o něco nižší a rozměry má 20 x 14 x 8 cm. Je tedy o něco menší. Klopa není vykrojená, ale trochu skosená a stejně jako druhá verze kabelky má zámeček.

Elena I Palmellato - černá 

Obě kabelky můžete skvěle kombinovat pro jakoukoliv příležitost. Vypadá skvěle k ležérnímu outfitu, k večerním šatům do divadla nebo k business stylu do kanceláře. Je to skvělá kabelka pro ženu, která chce vypadat skvěle když jde ráno do kanceláře a po práci na společenskou akci, či na drink s přáteli.

Elena Matisse Lux - modrá
Kabelky jsou vyrobeny z kvalitní italské teletiny, kterou je nejprve třeba ručně nařezat. Italské řemeslo proslulé svoji kvalitou a citem pro detail vynikne na této elegantní kabelce v plné své kráse, které málokdo odolá. 

Elena Matisse Lux - červená
Elenu si prostě zamilujete! Nejen proto, že se okamžitě budete cítit vznešeně, dá vám pocit rafinované ženskosti a luxusu.

Elena Matisse Lux
Ať už milujete výrazné barvy nebo jemné pastelové variace, určitě si vyberete mezi nimi tu svoji oblíbenou. Pokud se Vám líbí barva, která není aktuálně skladem, kontaktujte mě, kabelku Vám mohu nechat vyrobit ve Vaší barvě.

Elena Matisse Lux - modrá
Mým favoritem a tajným tipem pro Vás, je modrá barva s krokodýlím vzorem. Přijde mi, že je opravu velmi stylová, není zase až tak moc vyzývavá jako červená barva a přitom Vaše okolí nenápadně upozorní, že máte vytříbený vkus. Ač nenápadná, je nepřehlédnutelná.


Kabelku jsem nyní nechávala vyrábět na objednávku pro zákaznici a při té příležitosti jsem pro Vás kabelku nafotila v různých stylech, abyste si mohly udělat představu, jakých různých stylingů můžete s kabelkou dosáhnout.  

Business look s tmavě modrou
 V případě výroby kabelky na zakázku, počítejte s dodací lhůtou kolem 3-4 týdnů. V případě zájmu mi prosím zavolejte, já Vám aktuální dobu ověřím.

Smart Cassual

Kombinace se světlými barvami

Ležérní look s pestrými barvami

Kabelka skvěle doplní jakýkoliv oděv, který má v sobě tóny modré barvy a s výraznější paletou vypadá také velmi zajímavě. 

Tmavě modré sluší i výraznější malinově růžová barva
Určitě se nemusíte bát, že kabelka by byla vhodná jen do kanceláře či na slavnostnější příležitosti. Výborně sedne k ležernějšímu outfitu, k džínám nebo šatům.


Elegantní look s bílo modrými šaty

Tak jak se Vám kabelka líbí a s čím byste ji sladily Vy? Dejte mi vědět milé dámy.

Komentáře

@ritzybagz.cz na INSTAGRAMU