Carbotti - Luxusní italské kabelky



Dnes Vám chci představit Značku Carbotti, která má řemeslnou tradici již přes 60 let. 
Rodinná manufaktura na kabelky Carbotti byla založena v městečku Martina Franca Provincii Taranto v jižní Itálii v roce 1950. Dlouholetá spolupráce se špičkovými dodavateli a skvělá péče o každý produkt činí z kabelek Carbotti "kult" řemeslného zpracování a italského designu. Každá kabelka je navržen a vyrobena v nejlepším italském stylu a s řemeslnou dokonalostí!



Tyto velmi kvalitní a elegantní kabelky jsou vyrobeny z italských materiálů za pomocí původních řemeslných technik a pyšní se certifikátem „100% made in Italy“ o kterém si můžete přečíst u mě na e-shopu.


Kolekce Carbotti je velmi rozmanitá a všestranná a určitě potěší nejednu ženu. Vybírat můžete dle svého oblíbeného stylu minimalistické kabelky, luxusní kabelky z hadí kůže, designové kabelky, kabelky do práce i do společnosti.


Všechny kabelky mají jedno společné, snoubí se v nich nekonečná elegance s propracovanými detaily a vysokou kvalitou řemeslného zpracování.



Velkou předností Carbotti kabelek je, že se vlastně nemusíte moc starat o to s čím a jak ji kombinovat. Stačí si vybrat svojí oblíbenou barvu a zjistíte, že ji velmi snadno sladíte s ležérním stylem i smart cassual nebo business look. v nabídce najdete i luxusní společenské kabelky a psaníčka z hadí kůže.


Materiály jsou čistě italské usně nejvyšší kvality. Často se používají Palmellato nebo Ruga teletina, Hadí kůže, pravá Safianno nebo Matisse Lux se vzorem krokodýla ve výrazných barvách. I mladistvé variace v hladké kůži, aktuálních barvách a minimalistické tvary jsou v naší nabídce.

 

Italský původ v sobě rozhodně nezapřou, design je čistý, elegantní a nadčasový, můžete se tedy z Vaší nové kabelky radovat opravdu dlouho. Jsem si jistá, že se rychle stane vaším miláčkem.


Barevné kombinace jsou vždy dle aktuálních barev na sezonu doplněné o základní barvy. Na své si přijdou milovnice výrazných kabelek i pastelových barev.


Svůj oblíbený model si najde mladá žena, která sleduje poslední módní trendy i žena podnikatelka s vytříbeným a náročným vkusem. Velmi jednoduše tak zařadíte nový kousek do stávajícího šatníku a stylu.


Jestli hledáte kvalitní klasickou kabelku na rameno nebo elegantní dámský batoh do práce, podívejte se na naši nabídku v e-shopu Ritzy Bagz.
  

I klasické kabelky na rameno nebo do ruky jsou propracované do nejmenšího detailu a zaměřené na to, aby se pohodlně nosily. Většinou mají i odepínací řemínek na rameno.


Carbotti dokáže perfektně propojit nejnovější trendy s funkčností a designem.


Do společnosti se hodí i crossbody kabelka Hannah, kterou nabízíme jak v teletině, tak v luxusní hadí kůži. Navíc má kovový kruh, který je nyní žhavým trendem. Na podzim je také v krásných žákárových látkách nebo v kombinaci se sametem.



Box clutch, neboli tvrdá hranatá kabelka kufříkovitého tvaru v hadí kůži nebo v teletině je čistě večerní záležitost. Tuto noblesní kabelku za příznivou cenu nejlépe užijete na společenské akce a do divadla. Lze vybírat v dvojbarevné kombinaci nebo jednobarevné.



Máte-li rády dámské aktovky v elegantním stylu, podívejte se na aktovku Matilda, její barvy se mění dle aktuální sezóny.


A na závěr tu mám dva nejoblíbenější modely v luxusním designu, které krásně doplní vaše nové letní šaty. Barvy jsou jemné pudrové nebo naopak výrazné.










Komentáře

  1. Ahoj Ritzy, díky moc za tento výčet oblečení. Určitě některé vyzkouším. Manželovi jsem naposledy přes internet kupovala košili. Ač si ji nemohl nikde vyzkoušet, tak byl ve výsledku naprosto unešený. Stejnou zkušenost máme z minulých Vánoc, kdy jsem jej obšťastnila novou peněženkou.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

@ritzybagz.cz na INSTAGRAMU