YNot - proč ne? Zkuste něco nového


Co říkáte na novou kolekci kožených potištěných kabelek YNot? pro letošní podzim zimu? Líbí se Vám? Mě baví.





Při brouzdání netem jsem objevila další zajímavé kabelky, dnes Vám chci představit italskou
značku YNot? ( čti whaj not = proč ne) která byla založena v roce 2003 a má za sebou dlouhou rodinnou tradici započatou v Miláně v 50. letech.



Zdroj:ynot.it


Módní doplňky značky YNot? kombinují tradiční materiály s moderními technikami na kožených kabelkách  s digitálním potiskem ve stylu vintage fotografií.

Zdroj:ynot.it


"YNot?" Není jen značka, ale vyjadřuje i životní styl. Otázka "proč ne? je zároveň i odpovědí a  to symbolizuje svobodu, kterou vyjadřujete svou individualitu a odvahu zkusit něco nového, jiného. S touto myšlenkou tvůrci značky vymýšlejí kabelky, módu a doplňky, kterými můžete vyjadřovat svou identitu a emoce.



Zdroj:ynot.it


Značka má několik kolekcí - města, parfémy, cirkus, světové vlajky a každý design je v dispozici v několika tvarech, tote, bowling, crossbody, nebo batohy.
V nabídce jsou nejen kožené kabelky s potiskem romantických vintage obrázků z různých světových metropolí, jako je Paříž,Londýn, New York nebo Řím. Pěkné jsou také klíčenky, peněženky nebo toaletní taštičky.



Zdroj:ynot.it


Tvůrci si zakládají na vysoké kvalitě a důkladném řemeslném zpracování a z fotek se zdá, že kabelky budou kvalitně zpracované, kování a zipy vypadají dost kvalitně a stehy jsou rovné a dobře začištěné.



Zdroj:ynot.it

Tak jak se Vám tyto kabelky líbí? chtěly byste je vidět v naší nabídce? Napište nám do komentářů. Děkujeme za podporu a sdílení.



Komentáře

@ritzybagz.cz na INSTAGRAMU