Zlatá horečka


GLAM GLAM BABY - zlaté kabelky, hvězdy večírků 

Prosinec bývá náročné období. Jednak na Vás ze všech stran útočí komercializované vánoce a s nimi spojené reklamy, jako byste sami nevěděli, co chcete koupit svým blízkým. Každý obchoďák, butik, eshop, krámek a dokonce i Kaufland nejlépe ví, jaký dárek pro Vašeho milence, bráchu nebo kamarádku je ten nejlepší. Prostě to ignorujte. Jestli se nechcete zbláznit, tak Vám nic jiného nezbude.


No a aby toho vánočního stresu nebylo málo, protože musíte (a nebo taky ne) péct, gruntovat a vymýšlet štědrovečerní menu, tak každý chce do jednoho měsíce vtěsnat všechny ty oslavy, party, drinky, charitativní večírky a jiné události, na které v průběhu roku nějak nebyl čas. 

A vy najednou zjišťujete, že k těm super sexy černým party dress, které jste si koupila před měsícem, nemáte kabelku. 

Na to saténové psaníčko, které mají v každé večerce rychle zapomeňte. A pokud se chcete odlišit, nepostačí Vám ani psaníčko Michael Kors, které má už každá druhá žena, včetně studentek a asistentek.

Takže nepodléhejte panice. Zastavte se, nadýchněte se, kupte si nějaký drahý obrázkový časopis, (ty vánoční bývají nejnadupanější) nalijte si proseco a představte si, že Váš gauč je luxusní otoman v budoáru prvorepublikové dámy. Zvedněte nosík nahoru a v klidu se inspirujte zlatými odlesky vánoc.

Jasně, vánoční charita a koledy k vánocům tak nějak patří, ale pokud se chystáte na úžasnou mega cool party tak se budete chtít blýsknout a oslnit. A co jiného si na vánoční glam party vzít, než nějakou úžasně zlatou kabelku. Takže zde nějaké hvězdné inspo a dostupnější varianty pro nás obyčejné smrtelníky.

Benedetta Bruzziches je mladá italská návrhářka, která ráda sní a miluje příběhy. Každá její kabelka je takový příběh, který ráda vypráví.



Kabelky Edie Parker jsou inspirovány vintage kabelkami z umělé hmoty, které byly populární v Americe v 50 až 60 letech. (Vzpomínáte na bakelit?) Kabelky jsou vyráběny ručně dle původních postupů a nově si je můžete personalizovat. Na většinu z nich si můžete nechat natisknout své jméno, iniciály nebo moto.


Kotur si zakládá na extravagantních tvarech a je velmi populární mezi americkými celebritami. Spojuje moderní techniky s tradičním řemeslem a jednotlivá psaníčka pojmenovává po svých můzách, kterými jsou inspirovány. V Evropě je koupíte v Paříži nebo Berlíně.


Značka Jimmy Choo je již klasika a jejich doplňky jsou vždy prudce sexy a elegantní, tak pozor ať nepřivodíte kolemjdoucím infarkt nebo srdeční slabost.





Třpytivé poklady najdete i u dostupnějších značek, Mango a Asos se také inspirovali korálky, geometrií a v oblibě jsou i tvrdá skořepinová psaníčka "clutch box"



Nám se nejvíce líbí Lulu Guinness s motivem trní, tu objednáte online a pokud se Vám líbí moto značky "Troufněte si být jiná" určitě mrkněte na jejich web. Najdete tu ikonické kousky ve tvaru rtěnky nebo disco koule a ikdyž kabelky stojí okolo 10 000 Kč, určitě si na ně našetříte rychleji, než na Koturku. A boxík od Manga v Čechách koupíte již za 800 Kč.

TopShop

Pokud máte rebelsky extravagantní šaty, tak asi sáhnete po nějaké minimalistické variantě. A rozhodně nejsou k zahození, naopak, nám se moc líbí.

AX Paris

V jednoduchosti je síla a minimalismus je prostě pořád in. Trendy jsou nadměrná psaníčka Oversized.
jigsaw
mrs Jermyn
Jo a ty zlatý pytlíky jsou fakt pecka. Tak jich ještě dáme pár nakonec.
Ty si prý nakonec můžete ušít samy z eko kůže, na pinterestu najdete návodů dost.



Více zlaté inspirace najdete na naší Pinterest nástěnce 






Komentáře

@ritzybagz.cz na INSTAGRAMU