Trendy v obouvání pro jaro léto 2016




Na veletrhu obuvi MICAM  v Miláně bylo mnoho různých trendů a novinek pro příští jaro-léto 2016, ale sedmdesátá léta budou skutečné hvězdy i příští rok. Barvy, třpytky, krystaly, to je zaklínadlo na příští léto.






Několikátou sezónu zůstávají espadrilky, klíny a žabky, kousky které nosily naše maminky a které dostaly nový kabátek aby byly více cool v nové éře. Na pláž si vezměte gumové pantofle zdobené Swarovski a drahými kameny, zaručeně budete IN i ve městě během procházky. K vidění byly i vyšperkované sandály pro páry, které se chtějí nechat oddat na pláži.




Klíny se vrací i příští léto v nových tvarech  barvách, espadrilky jsou plné třpytek a na gumové platformě, tak nevypadají už tak humpolácky, ale tíhnou více k urban stylu.



Podpatky typické  pro 70. léta jsou zdobeny třpytkami, kameny a zlatem. Pruhy budou populární jak na oblečení tak na botkách a s oblibou je požívá Giovanni Fabiani, krásné a pohodlné boty, které budou hýčkat vaše paty.








Milovníci tenisek můžou jásat, nebojte se, bude stále s ještě trendy, na vysoké gumové platformě, nebo s lýkem a jinými přírodními materiály doplněné o nezbytný bling.





Barva, barva a barva je další velký trend, který je hojně zastoupen v kolekci Mario Velentino.




Převzato z blogu http://thefashiondance.blogspot.it/

Komentáře

@ritzybagz.cz na INSTAGRAMU