Artdeco kabelky Mohekann

Great Gatsby je váš oblíbený film a Daisy je vaše módní ikona?

Tak to si určitě zamilujete kožené kabelky Mohekann Paris



Francouzská značka Mohekann se inspiruje převážně z barevných kombinací, umění a znaků různých kmenů po světě. Kombinuje několik barev s výraznými geometrickými tvary, díky kterým hodně připomínají Artdeco éru. Model GATSBY je dvacátými léty přímo inspirován. Kabelky Mohekann jsou nepřehlédnutelné a určitě padnou do oka ženám s osobitým stylem.


Všechny kabelky a psaníčka se vyrábí ručně v malém ateliéru a na jejich výrobu se používají výhradně materiály pocházejí z Francie. Důraz se klade na vysokou kvalitu kůží a zpracování.

Zdroj: Mohekann



Základem kolekce je několik modelů, které jsou dostupné v různých barvách a každou sezonu do kolekce přibude nová barevná varianta. Pokud je na vás styl jungle moc divoký, většina modelů je k dispozici i v barvě sahara, která kombinuje zemité pískové tóny s kontrastní barvou, případně bubble gum, která je z nich nejsvětlejší a je v béžových, zlatých a růžových tónech.

Barevné varianty kožených psaníček Mohekann


Návrhářka si hraje s texturou a kombinuje několik typů usní, hovězinu, teletinu, hadí kůží v různých povrchových úpravách, hladkou, semišovou, perforovanou nebo metalickou, případně se srstí, takže vzory krásně vyniknou. Psaníčka můžete nosit v ruce nebo přes rameno a nabízí se ve dvou velikostech: 32 x  25 cm a 26 x 19 cm. Délka řemínku na rameno je většinou 95 cm a kombinuje řetěz v mosazné barvě s kůží. 


 

Zdroj: placedestendances.com 

Cenově se psaníčka Livingstone pohybují od 200 do 220 eur, dle typů použitých usní a velikostí. Eshop Ritzy Bagz  vám až do konce srpna přináší kampaň na krásná kožená psaníčka se slevou 50% na kolekci jaro léto 2016 a tak si tyto skvosty můžete koupit místo necelých 6000 Kč už od 2 310 Kč.

V kolekci dále najdete batohy nebo modely Messenger a Tote, větší kabelky do ruky, které jsou už dražší a pořídíte je přibližně za 7 až 9000 Kč.






Tak co říkáte na tyhle kousky, nejsou výjimečné? A jak jsou fotogenické :-) Jestli se vám článek líbil, tak nás prosím podpořte a sdílejte, děkujeme.




Komentáře

@ritzybagz.cz na INSTAGRAMU